• Missie en Visie

   

   WIJ STAAN VOOR EEN VERENIGING DIE DUURZAAM OMGAAT MET ZIJN LEDEN EN OMGEVING

   

  MISSIE

  Mensen, bedrijven en organisaties verenigen om van voetbal te genieten, een leven lang.

  VISIE

  Ons voetballandschap is het grootste sociale netwerk van Nederland. Als geen andere sport heeft voetbal het vermogen om mensen te betrekken en samen te brengen.

  Daar kunnen we meer mee dan we ons vaak realiseren. Samen kunnen we onze maatschappelijke problemen aan. Samen zijn we beter, sterker, bewuster.

  Voetbal heeft de kracht om het beste in mensen naar boven te halen. Hierbij willen we de beste opleiding bieden voor alle niveaus. Voetbal is meer dan alleen het spel. Voetbal ontwikkelt mensen, vergroot de leefbaarheid en stimuleert participatie en integratie. Voetbal is een prachtig bindmiddel voor een sterke en hechte samenleving.

  Er is dus veel meer te winnen dan de wedstrijd. We kunnen ook winnen in gezamenlijke kracht, begrip, sportiviteit, gezondheid en voetbalplezier.

  Onze Sportwaarden

  FC Den Helder is een club in de kop van Noord-Holland. Zo'n 900 leden beleven hier samen met vrijwilligers, sponsoren en toeschouwers sportief plezier.

  We geven ambitie de ruimte, zodat iedereen zich op haar of zijn niveau kan ontwikkelen.

  Ben je prestatiegedreven of voel jij je meer op je plek in de breedtesport?

  Bij FC Den Helder ben je meer dan welkom, behandelen we elkaar met respect en zijn wij met elkaar de ambassadeurs van onze vereniging.

   
 • Secretaris

 • Vice-Voorzitter

 • Technische Zaken

 • Jeugdvoorzitter