• Pasfoto’s op de digitale spelerspassen te wijzigen en of toe te voegen

 • PASFOTO TOEVOEGEN (VELD)

  Het is vanaf 15 Juli mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen of toe te voegen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app

  Zodra je je pasfoto wil wijzigen, ga je in de Voetbal.nl app of Wedstrijdzaken App naar 'Instellingen' en daar kies je voor 'Mijn persoonsgegevens'. Klik vervolgens op je pasfoto zodat je een nieuwe kunt toevoegen. Zo simpel is het eigenlijk.

  Echt belangrijk is wel, besef dat de foto die je toevoegt in Voetbal.nl, ook daadwerkelijk je spelerspasfoto is voor je spelerspas. De scheidsrechter moet jou dus aan de hand van deze foto kunnen herkennen op het veld. 

  Elk spelend lid dient voor het begin van komend seizoen, maar uiterlijk 31 oktober een correcte spelerspasfoto op zijn digitale spelerspas te hebben. Dit geldt voor alle veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder. 

   Wijzigen vóór 1 november

  Tot 1 november kunnen leden zelf hun spelerspasfoto wijzigen of toevoegen via de Voetbal.nl-app of de Wedstrijdzaken-app. Een teammanager kan via de Wedstrijdzaken-app de foto’s van alle teamleden wijzigen.

  Tot 1 november kan ook de wedstrijdsecretaris de foto’s wijzigen of toevoegen.

   Wijzigen na 1 november

  Na 1 november kun je contact opnemen met de medewerkers KNVB Contact als je ontdekt dat een foto niet geschikt is als spelerspasfoto. Zij kunnen bij dit soort noodgevallen een correcte spelerspasfoto toevoegen.

  Voor leden die nog geen spelerspasfoto op de digitale spelerspas hebben, is het altijd mogelijk om een foto in te stellen, dus ook na 1 november.

   Welke voorwaarden?

  Het hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. En zorg voor een foto met voldoende contrast.

  Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen.

  Het bestand van de foto moet van het formaat JPG, GIF of PNG zijn. Om de kwaliteit van de foto's te behouden, adviseren wij om te kiezen voor foto's die kleiner zijn dan twee megapixel (1600x1200 PX). De foto's worden in Sportlink Club altijd geschaald naar het formaat 800x600 PX.

  Downloaden App

   De Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. kan je downloaden via de Play Store of App Store.

  Hiervoor dien je het e-mail adres te gebruiken die in sportlink ledenadministratie gebruikt is.

  Weet je niet meer welk adres dat is neem dan contact op de wedstrijdsecretaris Hans Verhoef

  hans.verhoef@fcdenhelder.nl