• Wordt u sponsor van F.C. Den Helder?

   

  Sponsoren bij voetbalvereniging F.C. Den Helder betekent wekelijkse zichtbaarheid voor vele bezoekers uit de directe omgeving van F.C. Den Helder, maar ook ver daarbuiten. De wedstrijden van onze hoofdmacht genereren regionale bekendheid en zorgen ervoor dat uw reclame op vele sportcomplexen zichtbaar is.

  Daarnaast komen wekelijks ruim vijftig teams door in actie, zowel prestatie- als pleziergericht. Vele sponsoren en vrijwilligers maken het elk seizoen weer mogelijk dat iedereen kan genieten van het voetbal, in goede kleding en met goede faciliteiten.

  Wilt u wat doen voor F.C. Den Helder op het gebied van sponsoring dan zijn hiervoor verschillende mogelijkheden, er zijn diverse opties samengesteld die aan (potentiële) sponsoren kunnen worden aangeboden.

  Uiteraard is er ruimte om deze opties te combineren en/of op basis van de wensen van de sponsor daar waar mogelijk aan te passen.

  • Subsponsor
  • Reclame bord langs een van de velden
  • Wedstrijdbal sponsor F.C. Den Helder
  • Naamsponsor bij een van onze thuistoernooien
  • Beeldschermreclame in de kantine
  • Donateur
  • Enz.
  Wij komen graag met u in gesprek om de verschillende mogelijkheden door te nemen.

  Wilt u meer informatie of een afspraak maken neem dan contact met ons op.

  Willem Nanninga
  06-51300853
   
  Arnold Eisma
  06-54203638
   

  ENKELE VOORDELEN VAN SPONSOREN OP EEN RIJ

  • Lokaal en groot regionaal bereik
  • Uitbreiden naamsbekendheid
  • Opvallen bij leden en bezoekers
  • Passende sponsorvoorstellen

  VASTE BOARDING

  Rondom het gehele speelveld kent het sportpark van F.C. Den Helder verschillende posities vaste boarding.

  Posities die goed zichtbaar zijn en uw boodschap naar de bezoekers op het sportpark communiceren.

  KENMERKEN

  • Trespa borden
  • 5x1 meter
  • Op te maken naar eigen wens
  • Hoge attentiewaarde

  TARIEVEN

  Het plaatsen van vaste boarding kost € 475,-  per seizoen, excl. btw. De opmaak en drukkosten voor het beplakken van het bord komen voor rekening van de sponsor. 

  VLAGGEN

  Bij de ingang van het sportpark, langs het terras en bij de kleedkamers biedt F.C. Den Helder ruimte voor uw vlag reclame. Een groot voordeel van reclamevlaggen is dat ze goed zichtbaar zijn. Met onze zes meter hoge baniermasten valt uw uiting ook op windvrije dagen goed op.

  KENMERKEN

  • Zes meter hoge baniermasten
  • Opvallende posities
  • Tot wel drie m2 vlagreclame

  TARIEVEN

  Het plaatsen van een banier in onze masten kost € 200,= per seizoen, excl. btw. Het leveren van een vlag komt voor rekening van de sponsor. De vereniging draagt zorg voor het optimaal behouden van uw banier.

   

  TEAMSPONSORING

  Met uw bedrijf opvallen op ons sportpark of de directe regio? Teamsponsoring geeft uw onderneming de gelegenheid om elke week zichtbaar te zijn op wedstrijdtassen of trainingspakken van een team naar keuze. Lopen zij binnenkort in een trainingspak met uw logo of prijkt uw bedrijfsnaam op de tassen van de spelers? De mogelijkheden voor het aankleden van een team zijn groot.

  KENMERKEN

  • Opvallende uiting
  • Zichtbaar op sportparken door het hele land
  • Sponsoren van een team naar keuze

  TARIEVEN

  Afhankelijk van het team en de gekozen objecten komt het totaalbedrag tot stand. Neem contact op met ons commercieel team voor meer informatie en prijzen.

   

  ONLINE MEDIA

  F.C. Den Helder biedt via de officiële clubwebsite de mogelijkheid om met uw bedrijfsvermelding een groot publiek te bereiken.

  De website trekt maandelijks gemiddeld 8.500 unieke bezoekers. Zij zijn goed voor gemiddeld 25.000 bezoeken en bekijken ruim 65.000 pagina’s (pageviews).

  KENMERKEN

  • Lokaal en landelijk bereik
  • Grote zichtbaarheid
  • Logo in eigen huisstijl
  • Linken naar uw eigen actie of website

  TARIEVEN

  Het plaatsen van een bedrijfslogo op de homepage van onze website kost €150,= per seizoen. Vraag bij ons commercieel team naar de korting die u krijgt bij een meerjarige afspraak.

  BALSPONSORING

  Uw bedrijf in de spotlight zetten tijdens een wedstrijd van onze hoofdmacht? Word dan balsponsor.

  KENMERKEN

  • Hoge attentiewaarde
  • Zichtbaar voor honderden bezoekers van de wedstrijd
  • Plaatsing van bedrijfsnaam in gratis programmaboekje

  TARIEVEN

  U bent al balsponsor voor €100,= excl. btw. Hiervoor krijgt u een aparte en extra vermelding op ons grote TV-scherm in het clubhuis en een aparte vermelding in ons gratis programmaboekje.

   

  Vrienden van F.C. Den Helder

  Onze club kent tevens de mogelijkheid om zonder enige tegenprestatie de club te ondersteunen. Deze mogelijkheid is er voor zowel particulieren als bedrijven.

  Draag je als particulier en/of bedrijf de club een warm hart toe, maar stel je geen prijs op een reclame uiting, dan kun je als lid van de Vrienden van F.C. Den Helder de vereniging toch steunen.

  • Tarief: € 50,- per jaar (minimum bedrag)
   Faciliteiten: Vrienden van F.C. Den Helder krijgen een vermelding op het bord in de kantine.
   
   Bent u geinteresserd, neem dan contact op met
   
  Donald van Laar
  06-16582742 
  donald.van.laar@ziggo.nl
   
   
   
 • Maatschappelijke projecten

  F.C. Den Helder ondersteunt graag maatschappelijke initiatieven. We voelen ons betrokken bij maatschappelijke vraagstukken in de directe of indirecte omgeving van de club. F.C. Den Helder is van de supporters, mensen in Den Helder en de wijde omgeving. We realiseren ons dat we een voorbeeldfunctie vervullen in de maatschappij. Dit doen wij vanuit onze eigen club door middel van maatschappelijke projecten.

  Onze projecten

  F.C. Den Helder wil talent laten bloeien, zowel binnen als buiten het veld en zowel binnen als buiten de club. Met sociale projecten reiken we jongeren kansen aan die ze anders wellicht niet zouden krijgen. Helemaal in lijn met ons gedachtegoed, denken we daarin proactief: we nemen initiatief door uiteenlopende projecten te ondersteunen en te organiseren.

  Op ons sportcomplex de Streepjesberg werken jongeren van de Stichting Herstelling.

  Stichting Herstelling is een re-integratiebedrijf: onder meer gespecialiseerd in de begeleiding van ernstig overlast gevende jongeren. Deze jongeren onderhouden het terrein onder begeleiding. Daarmee maken zij deel uit van de maatschappij en krijgen zij waardering.

   

  https://www.npo3.nl/dit-is-waarom-een-strengere-aanpak-bij-probleemjongeren-werkt-ajouad-en-de-top-600-2/21-05-2021/WO_NTR_16472326

   
 • Asielzoekers voetballen bij F.C. Den Helder

   

  F.C. Den Helder en het COA zijn tot overeenstemming gekomen om bewoners van de opvanglocaties in Den Helder structureel in staat te stellen om te trainen en in clubverband te kunnen voetballen.
  Op dit moment is er een groep nieuwe jonge bewoners die ook graag bij de F.C. wil komen voetballen en de club en het COA zijn om de tafel gaan zitten om dit mogelijk te maken.
   
  Bij F.C. Den Helder is het plan opgevat om op verschillende doordeweekse middagen trainingen voor asielzoekers te verzorgen. Hierbij wordt het voetbalcomplex en materialen van de club beschikbaar gesteld en zullen vrijwilligers van de club de trainingen verzorgen. Deze vrijwilligers zullen hierdoor een extra inspanning moeten leveren, buiten de activiteiten die ze al doen voor F.C. Den Helder. Medewerkers van het COA gaan ook bij de trainingen ondersteunen.
   
  Er zal door de trainers en Technische Coördinatoren worden bekeken in welke teams de spelers kunnen instromen, met als doel dat zij wedstrijden gaan spelen.
  In de gesprekken tussen F.C. Den Helder en het COA kwam naar voren, dat asielzoekers tijdelijk op een azc verblijven en de verblijfsduur afhankelijk is van de afhandeling van de asielprocedure. “Dit vraagt extra improvisatievermogen van de vereniging, want bewoners kunnen na duidelijkheid over hun procedure vertrekken naar elders en dat kan ten koste gaan van de continuïteit en samenstelling van teams”, zegt voorzitter Hans Hesselink. “Toch willen wij asielzoekers die graag willen voetballen die mogelijkheid wel bieden. Wij zijn ook van mening dat onze club op deze manier een belangrijke bijdrage kan leveren aan het stimuleren van lokale samenwerking tussen COA-opvanglocaties en sportverenigingen en het realiseren van sportparticipatie van asielzoekers en vluchtelingen binnen F.C. Den Helder”.
   
  Manager van het COA in Den Helder Hilda van der Vlag is blij met de overeenkomst met de voetbalclub: “Het is fijn dat F.C. Den Helder begrijpt dat een deel van onze bewoners ook graag wil sporten, wil participeren en dat de club dit ook wil faciliteren. Wij stimuleren onze bewoners sowieso om mee te doen in de Nederlandse samenleving ook al ben je hier misschien maar voor een korte periode. Naast het feit dat sporten goed voor je gezondheid is, je komt ook in aanraking met de Nederlandse cultuur en je kunt een bijdrage leveren door bijv. het doen van vrijwilligerswerk.”
   
  De 1e training in deze structurele samenwerking zal plaatsvinden op 15 februari 2019.
  De training zal feestelijk worden geopend waarbij diverse betrokkenen aanwezig zullen zijn.
  Aanvang 16:00 uur.
  Locatie: Kantine F.C. Den Helder
   
 • Broodjes smeren

   

   
 • Een enthousiaste trouwe groep vrijwilligers smeert elk jaar eind juli 30.000 boterhammen voor de deelnemers van de strandzesdaagse.

  Vroeg in de ochtend togen zij naar de kantine waar in de prille uurtjes alle werkzaamheden worden verricht, ook dit is F.C. Den Helder.