• Trainers werken aan de opleiding van FC Den Helder

  16 jun 2020
 • De afgelopen weken zijn de trainers van de onderbouw en de bovenbouw op verschillende zaterdagochtenden druk bezig om te praten over het voetballen. Hoe kunnen we het beter doen?

  Wat kunnen we beter doen? Hoe ziet het er dan uit.

  Het is de bedoeling om op deze manier een opleiding te krijgen die recht doet aan het plezier van kinderen met voetballen. Dat lijkt logisch allemaal, maar er zijn zoveel verschillende gedachten bij spelers, ouders, trainers en bestuurders. We hebben 17 miljoen bondscoaches zeggen we altijd.

   

  De opkomst en de inbreng van de trainers is heel goed. Bezig zijn met selecteren, hoe kan ik als trainer beter worden, wat kan ik leren van een ander en hoe kan ik ouders op een goede manier betrekken. Veel vragen en dus ook veel antwoorden.

   

                                                                   

   

  Het doel is om van eilandjes te komen tot continuïteit en een gestructureerde jeugdopleiding. Het kader bestaat dan uit de volgende punten:

   

  • Met plezier voetballen
  • Gelijk aanbod en gelijke voorwaarden.
  • Meer voetballen minder reizen.
  • Flexibele teams in de onderbouw

           

  Er is nog een hele weg af te leggen om deze doelen te bereiken, maar het is mooi om te zien dat er veel trainers met elkaar aan de slag willen.

  Lijkt het jou leuk om een groep te trainen en mee te werken aan de opleiding van FC Den Helder dan kan je je aanmelden bij

   

  dvanderneut@quicknet.nl