• Passie, Samenwerken, Kwaliteit, Vernieuwen, Persoonlijke Ontwikkeling
 • F.C. Den Helder ondersteunt graag maatschappelijke initiatieven. We voelen ons betrokken bij maatschappelijke vraagstukken in de directe of indirecte omgeving van de club. F.C. Den Helder is van de supporters, mensen in Den Helder en de wijde omgeving. We realiseren ons dat we een voorbeeldfunctie vervullen in de maatschappij. Dit doen wij vanuit onze eigen club door middel van maatschappelijke projecten.

  Een van onze projecten

  F.C. Den Helder wil talent laten bloeien, zowel binnen als buiten het veld en zowel binnen als buiten de club. Met sociale projecten reiken we jongeren kansen aan die ze anders wellicht niet zouden krijgen. Helemaal in lijn met ons gedachtegoed, denken we daarin proactief: we nemen initiatief door uiteenlopende projecten te ondersteunen en te organiseren.

  Op ons sportcomplex de Streepjesberg werken jongeren van de Stichting Herstelling. 

  Stichting Herstelling is een re-integratiebedrijf: onder meer gespecialiseerd in de begeleiding van ernstig overlast gevende jongeren. Deze jongeren onderhouden het terrein onder begeleiding. Daarmee maken zij deel uit van de maatschappij en krijgen zij waardering.

   

  https://www.npo3.nl/dit-is-waarom-een-strengere-aanpak-bij-probleemjongeren-werkt-ajouad-en-de-top-600-2/21-05-2021/WO_NTR_16472326