• Spelerspasfoto wijzigen in de wedstrijdzaken App!!

  25 jul 2022
 • HOE WIJZIG JE EEN FOTO IN DE VOETBAL.NL of WEDSTRIJDZAKEN APP?
   
  Zodra je je pasfoto wil wijzigen, ga je in de Voetbal.nl of Wedstrijdzaken app naar 'Instellingen' en daar kies je voor 'Mijn persoonsgegevens'. Klik vervolgens op je pasfoto zodat je een nieuwe kunt toevoegen.
  Zo simpel is het eigenlijk.
  Echt belangrijk is wel, besef dat de foto die je toevoegt in Voetbal.nl, ook daadwerkelijk je spelerspasfoto is voor je spelerspas.
  De scheidsrechter moet jou dus aan de hand van deze foto kunnen herkennen op het veld. En ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je zelf niet je eigen foto wijzigen in de Voetbal.nl app en in de KNVB Wedstrijdzaken app.
   
   
  Hoe kun je als jongere van onder 16 jaar dan wel je foto wijzigen? Hiervoor verwijzen we je naar bovenstaande alinea 'Wie kan een foto toevoegen' en de daarbij actieve linkjes.
   
  WIE ZIET MIJN FOTO?
   
  Je kunt zelf in de app, door middel van je privacy-instellingen, bepalen wie jouw foto ziet. De zichtbaarheid van jouw foto voor andere gebruikers van Voetbal.nl regel je via het onderdeel zichtbaarheid in jouw profielgegevens.
  Heb je een foto toegevoegd?
  Dan is deze foto altijd zichtbaar voor de scheidsrechter in de KNVB wedstrijdzaken app. Je foto wordt op de digitale (KNVB) pas gebruikt en in het digitaal wedstrijdformulier. Zo kan de scheidsrechter bij de spelerspascontrole in de app zien dat jij werkelijk degene bent die ook op de foto staat.
   
  Bovendien is je foto zichtbaar voor de teammanager van jouw team.