• Passie, Samenwerken, Kwaliteit, Vernieuwen, Persoonlijke Ontwikkeling
 • Beste ouder/verzorger,
   
  De KNVB is steeds bezig om het pupillenvoetbal verder te verbeteren. Daarvoor zijn we natuurlijk benieuwd naar de mening van de spelers zelf! We zijn daarom bezig met een klein onderzoekje naar hoe pupillen van de leeftijd Onder 10,11 en 12 het voetbal ervaren.

  Online vragenlijstje
  Wil jij ons helpen om het pupillenvoetbal te verbeteren? Dat kan door jouw kind(eren) mee te laten doen aan dit onderzoek door een online vragenlijst in te vullen. Het onderzoek duurt ongeveer 5 minuten en bevat een aantal vragen over wat jouw zoon(s) of dochter(s) leuk vinden aan voetballen.
   
  Lijkt het jullie leuk om mee te doen? Klik dan hier om de vragenlijst te laten invullen door jouw zoon(s) of dochter(s). Dit kan nog tot en met 21 februari. 
   
  Extra gesprekje – cadeaubon KNVB shop!
  We zijn daarnaast nog opzoek naar kinderen die het leuk vinden om met een aantal onderzoekers in gesprek te gaan over waar ze plezier aan beleven tijdens het voetballen . Dit zal plaatsvinden in de vorm van een kort gesprekje wat ongeveer 25 minuten duur. Het gesprek vindt digitaal plaats via Microsoft TEAMS en zal gepland worden op werkdagen tussen 15 februari 2021 en 25 februari 2021. 
   
  Lijkt het jullie ook leuk om hieraan mee te doen? Meld je dan snel aan vóór 10 februari via deze link. Hier kun je een dag kiezen in de voorjaarsvakantie en een voorkeurstijd waarop jullie beschikbaar zijn. We zullen zo veel mogelijk proberen om daar in de planning van de gesprekken rekening mee te houden. Je krijgt dan van ons zo snel mogelijk bericht om te horen wanneer het gesprek is ingepland en of het moment past.  Alle deelnemers aan deze gesprekjes ontvangen een cadeaubon voor de KNVB-webshop. Let op wij hebben slechts een beperkt aantal beschikbare plaatsen voor deze gesprekjes, dus meld je snel aan!
   
  Mocht je nog vragen hebben over het onderzoek of deelname? Stuur dan je vraag naar voetbalontwikkeling@knvb.nl. We zullen die vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden.
   
  De KNVB  
  Afd. voetbalontwikkeling  
     
       
     
  E. voetbalontwikkeling@knvb.nl  
     
  Koninklijke Nederlandse Voetbalbond  
  Woudenbergseweg 56-58, 3707 HX Zeist  
  Postbus 515, 3700 AM Zeist  
     
  KNVB.NL