• F.C. Den Helder en ING verlengen sponsorcontract

  15 sep 2020
 • Sarina Wiegman, bondscoach van de OranjeLeeuwinnen, en sinds 14 februari 2020 de ambassadeur van het meiden- en vrouwenvoetbal

  F.C. Den Helder en ING verlengen sponsorcontract en gaan samen voor 25% groei in het meiden- en vrouwenvoetbal.

  F.C. Den Helder en ING blijven na zes succesvolle jaren ook de komende drie jaar samenwerken. Het sponsorcontract met mede-hoofdsponsor ING is per 1 september verlengd. ING verlengt de komende tijd de contracten met meer dan 500 amateurvoetbalverenigingen.

  Minimaal 25% van het sponsorbedrag wordt besteed aan meiden- en vrouwenvoetbal. Dit sluit aan bij de doelstelling die de KNVB en ING begin dit jaar hebben uitgesproken om het meiden- en vrouwenvoetbal nóg meer te integreren in de voetbalwereld.

  F.C. Den Helder is blij met het vertrouwen van ING om samen te werken aan de groei van het meiden- en vrouwenvoetbal. 

  F.C. Den Helder gaat voor verdere groei meiden- en vrouwenvoetbal
  Het meiden- en vrouwenvoetbal is de afgelopen jaren al volop in ontwikkeling in Nederland.  Met onder andere de bijdrage van ING krijgt het meiden- en vrouwenvoetbal de kans om zich ook bij amateurclubs verder te ontwikkelen. F.C. Den Helder is ontzettend blij met de verlenging van ons sponsorcontract met ING en kijken uit naar de komende jaren. En natuurlijk dragen wij graag bij aan de verdere ontwikkeling van het meiden- en vrouwenvoetbal in Nederland.