Nieuws

FC Den Helder presenteert Lars Weistra als versterking voor komend seizoen!
27-05-2020 00:00:00

 

Lars Weistra zet komend seizoen zijn voetballoopbaan voort bij F.C. Den Helder. De voormalige speler van de KHFC raakte overtuigd van de ambities die de club momenteel uitstraalt. “Twee weken geleden heb ik een gesprek gehad bij FC Den Helder en een paar dagen later was ik er wel uit”, vertelt Lars.

 

Verwachtingen


Tijdens de gesprekken ontmoette Lars de nieuwe trainer voor komend seizoen: Pascal Hamers. “Hij was er heel duidelijk in dat hij mij er graag bij wil hebben, dus dat gaf mij ook zeker een goed gevoel. Wat mijn rol wordt binnen het team? Nee, daar hebben we het nog niet over gehad. Maar de 25-jarige linksbenige middenvelder wilde hij graag toevoegen aan zijn selectie. Bovendien heb ik altijd al op een hoog niveau gespeeld, dus hij zag me graag komen.”

Met zijn overstap doet Lars wellicht wél een stap terug. Waar de KHFC in de 2de divisie uitkomt, speelt FC Den Helder momenteel in de 2de klasse. Promotie lijkt er dit seizoen in te zitten, maar zeker is dat nog lang niet. Hoe kijkt Lars tegen een eventuele stap omlaag aan? “Daar ben ik mijzelf zeker van bewust. Ik woon weer in Den Helder, ik wil mij mij meer op mijn maatschappelijke carrière gaan richten en ik ga werken bij de Marine.

 

Met zijn voetbalkwaliteiten, winnaarsmentaliteit en dynamiek zal hij van grootte waarde zijn voor onze Selectie.

Niet alleen Lars Weistra komt komend seizoen onze selectie versterken, meerdere goede spelers hebben aangegeven zich bij FC Den Helder aan te willen sluiten, hierover volgt in een later stadium meer.

 

Lars,

namens geheel FC Den Helder van harte welkom!

 

 

 

Hoofdsponsor

Sponsors

FC Den Helder 1

Pupil van de week