Nieuws

Huldiging Kampioenen
18-12-2019 00:00:00

 

 

Afgelopen zaterdag werden 2 teams door de Jeugdcommissie gehuldigd.

Dit waren MO11-1 en JO12-1.

Een topprestaties hebben beide teams geleverd want ze waren allebei ongeslagen kampioen geworden.

 

Vorige week zaterdag had MO11-1 het zelf al gevierd na de laatste uitwedstrijd, het stukje heeft u al kunnen lezen op de site.

Afgelopen zaterdag moest JO12-1 nog de laatste competitiewedstrijd spelen tegen nummer 2 Jong Holland, maar die stonden met zoveel punten achter dat FC niet meer ingehaald kon worden.

Het zullen de zenuwen wel geweest zijn want er werd met krap 3-2 gewonnen.

En dus barste het kampioensfeest in kleedkamer 1 los met muziek en confetti kanonnen.

 

Terwijl JO12-1 nog aan het feesten was ging de jeugdcommissie eerst naar de kleedkamer van MO11-1.

Zij hadden een bekerwedstrijd gespeeld en deze verloren, wat ze niet gewend waren. Ze waren hierdoor eerst nog een beetje verdrietig. Maar na lovende woorden van de jeugdvoorzitter dat de Jeugdcommissie trots is op deze meiden, verschenen er weer glimlachjes op hun gezicht.

En ze hadden hun mooie roze kampioen T-shirts aangetrokken die ze vorige week al van hun trainers/begeleiders hadden gekregen.

Eén voor één werden ze even naar voren geroepen en kregen ze een Oorkonde en een lekkere chocolade medaille. Daarna vroeg Richard aandacht voor de trainers/begeleiders want zonder hun geen kampioenen, ook zij kregen een Oorkonde en chocolade medaille waar ze hun tanden inzette.

En kregen ze nog allemaal een zakje chips en pakje drinken.

 

Daarna ging de jeugdcommissie naar het feestende JO12-1 in kleedkamer 1 in, de grond lag bezaaid met  confetti en op tafel stonden lege flessen Kinderchampagne.

Ook hier sprak de jeugdvoorzitter lovende woorden en vroeg aan de jongens in het voorjaar van 2020 weer.

Ook zij werden één voor één opgenoemd om even naar voren te komen. Richard vroeg net als bij de meisjes aan de eerste speler wat hij speelde. Ook hier was het antwoord voetbal, maar dat wisten we al. Waarschijnlijk door de spanning even vergeten welke positie op het veld. Maar gelukkig wisten ze het daarna allemaal wel. Ze spelen ook niet allemaal op 1 positie maar kunnen op meerdere posities spelen.

Toen zij hun Oorkonde en chocolade medaille kregen uitgereikt, kregen ze van hun trainers/begeleiders ook nog een mooie kampioensbeker.

Ook hier vroeg Richard applaus voor de trainers/begeleiders en natuurlijk de ouders want zonder hen kunnen jullie niet voetballen. Tevens kregen de trainers/begeleiders een Oorkonde en chocolademedaille en van de ouders kregen zij een F.C. Den Heldermuts.

Daarna nog allemaal een zakje chips en pakje drinken.

 

 

Zie hieronder de fotocollage van onze Kampioenen

 

 

 

 

Hoofdsponsor

Sponsors

FC Den Helder 1

Pupil van de week