Nieuws

Met de club naar AZ-Sparta!!
31-07-2019 00:00:00

 

Uitnodiging FC Den Helder | AZ - Sparta Rotterdam 

 

Op 14-09-2019 18:30u speelt AZ de wedstrijd AZ - Sparta Rotterdam. AZ nodigt alle leden van FC Den Helder graag uit om deze wedstrijd te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart.

Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts €2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep mee besteld worden.

 

Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor FC Den Helder. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging namelijk een cashback van €1,-.

 

Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: je zit samen met de vereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling. 

 

Bestellen

Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart! 

 

De inschrijving sluit op 5 september 2019

 

Bestellen kan via de volgende actielink:

 

https://tickets.az.nl/tickets/nl/deep-link/token/azspartarotterdamfcdenhelder

 

Ophalen kaarten

Na afloop van de actie zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar de amateurvereniging. De kaarten kunnen vervolgens door de bestellers op 11 september in het wedstrijdsecretariaat van F.C. Den Helder worden opgehaald.

Hoofdsponsor

Sponsors

FC Den Helder 1

Pupil van de week