Nieuws

Rabo Clubkas Campagne
03-04-2019 00:00:00

 

Wij doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

F.C. Den Helder doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Dit jaar verdeelt de Rabobank € 200.000,- ! Leden van Rabobank Kop van Noord-Holland kunnen tussen 23 april en dinsdag 14 mei hun stem uitbrengen op onze club. Hoe meer stemmen de club krijgt, hoe hoger de bijdrage. Jullie steunen ons toch ook?

 

Hoe kunt je stemmen?

Dit kan alleen als je lid bent van Rabobank Kop van Noord-Holland. Maar let op: niet iedereen met een Rabobankrekening is automatisch lid van de bank. Via Rabo Internetbankieren kan onder het tabblad \'Mijn gegevens\' worden opgezocht of je lid bent. Leden van de Rabobank ontvangen rond 5 mei per post hun stemkaart met unieke stemcode en de link naar de stemsite. Ze kunnen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

 

Let op: alleen leden van Rabobank mogen stemmen. Als je klant bent, bent je niet automatisch lid. 

 Het lidmaatschap vraagt je gemakkelijk en snel aan via:


 www.rabobank.nl/particulieren/leden

 

Stem op onze club!

Het is voor F.C. Den Helder belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken om de tribune op te knappen. Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden helpen bij het realiseren van dit doel, door op ons te stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. 

Kom in actie! Laat louw stem niet verloren gaan en help onze club. Alvast bedankt voor jullie steun!

Hoofdsponsor

Sponsors

FC Den Helder 1

Pupil van de week