Nieuws

Gezocht vrijwilliger Pupil van de Week
19-06-2019 00:00:00

Gezocht vrijwilliger voor het coördineren van de 

“Pupil van de week”

Voor het nieuwe seizoen 2019-2020

 


 

Bij F.C. Den Helder is het de traditie, dat wanneer het 1e elftal van de vereniging thuis speelt er een “pupil van de week” aanwezig is om het team te ondersteunen.

De pupil van de week krijgt een VIP-onthaal tijdens de thuiswedstrijd tevens krijgt hij een voetbal, voorzien van alle handtekeningen van de spelers van het 1e elftal, een certificaat en een aandenken van F.C. Den Helder.

De pupil van de week wordt op zondag 12.00 uur verwacht op het complex. Als de hoofdtrainer een tactische bespreking met het eerste elftal heeft is de pupil van de week hierbij aanwezig en daarna eten ze gezamenlijk een soepje met broodje.

Na deze bespreking is het tijd om te gaan omkleden. Ook de pupil van de week dient zich om te kleden (voor de pupil van de week is een speciaal trainingspak beschikbaar) en met de spelers naar het veld te begeven om aldaar de warming-up te doen.

Daarna mag de pupil van de week vlak voordat de wedstrijd begint de aftrap nemen. De aftrap houdt in dat de pupil van de week de bal mee aan de voet neemt en de spelers van de tegenpartij omspeeld en vervolgens ons (hopelijk) op een symbolische 1-0 voorsprong zet door de bal in het doel te schieten.

Vervolgens mag de pupil van de week op de bank naast de hoofdtrainer en wisselspelers plaats nemen.

Nadat dit alles heeft plaatsgevonden krijgt de pupil van de week in de kantine een patatje of een snack en wat te drinken.

 

Enige taken die van u verwacht worden als vrijwilliger om dit te coördineren:

- Uitnodigen van een pupil.

- Foto maken van pupil en een vragenlijst laten invullen.

- Op de te spelen zondag pupil ontvangen en begeleiden naar het 1e elftal.

  Wilt u meer weten dan kunt u contact opnemen met

  Joke de Vreugd      jokedevreugd@quicknet.nl

  Arnold Eisma         secretaris@fcdenhelder.nl

Hoofdsponsor

Sponsors

FC Den Helder 1

Pupil van de week