Nieuws

Uitreiking jeugdtrainerscertificaat
08-11-2018 00:00:00

Het heeft even geduurd, zomerstop etc., maar alle jeugdtrainers die begin dit jaar meededen aan de KNVB-cursus jeugdvoetbal trainer/coach hebben het officiële certificaat inmiddels ontvangen.

Donderdag 25 oktober waren alle jeugdtrainers uitgenodigd in de kantine van FC Den Helder om deze in ontvangst te nemen.

 

Richard van Steijn bedankte de trainers voor hun inzet en moedigde ze ook aan indien ze zich verder willen ontwikkelen.

Bij de jeugd zijn 2 trainers bezig met de trainersopleiding TC3. Dit zijn Vincent Heinsbergen en Jeffrey Day.

Na het bedankwoordje van Richard van Steijn werden de aanwezige jeugdtrainers één voor één naar voren geroepen en mochten zijn hun handtekening zetten op het certificaat voor Jeugdtrainer.

 

Tevens ontvingen zij namens de jeugdcommissie nog een fles wijn, behalve de jongste deelnemer, hij kreeg een fles non alcoholische bubbels.

Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn, maar inmiddels hebben zij het certificaat en de fles wijn via Niels de Wit op een trainingsavond in ontvangst mogen nemen.

 

De volgende jeugdtrainers hebben het certificaat behaald:

Stefan Wittenberg, Harm Stavast, Wouter Spigt, Arvid Post, Tom Pleiter, Maurice Mastenbroek, Frido de Kool, Edwin Hooghuis, Jeremy van Es, Jermain Ellen, Jeroen van Dorland, Jeffrey Day, Franklin Bonevacia, Louis Asalobi en Gerwin Brink.

 

Hoofdsponsor

Sponsors

FC Den Helder 1

Pupil van de week

Lynn Schoorel MO13-1
Lynn Schoorel MO13-1