Nieuws

VOETBAL.NL
02-08-2018 00:00:00

 

De nieuwe Voetbal.nl app is nu beschikbaar. Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij F.C. Den Helder bent ingeschreven in de ledenadministratie.

Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en F.C. Den Helder afspeelt.


 

  

Account instellen

Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

 

1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij F.C. Den Helder in de ledenadministratie bekend bent.

Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij F.C. Den Helder? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van F.C. Den Helder ontvangt is het adres waarmee je bij F.C. Den Helder bekend bent. Mail sturen naar  secretaris@fcdenhelder.nl 


2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij F.C. Den Helder bekend bent.


3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem even contact op met secretaris@fcdenhelder.nl


4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

 


 

Meerdere kinderen bij F.C. Den Helder?

Heb je meerdere kinderen bij F.C. Den Helder en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van F.C. Den Helder? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".

 

Video over teamindelingen

 

https://www.youtube.com/watch?v=IZ4c0i8yW2Q

 

 

Privacy & Koppeling met F.C. Den Helder

Heb je vragen over het instellen van je privacy in de Voetbal.nl app? Bekijk dan onderstaande filmpje. Heb je dan nog vragen of staan je instellingen niet zoals ze zouden moeten staan? Neem dan contact op met Arnold Eisma secretaris@fcdenhelder.nl


 

https://www.youtube.com/watch?v=BI0Oj8ZPTBg


Hoofdsponsor

Sponsors

FC Den Helder 1

Pupil van de week

Davi Brondsema JO11-2
Davi Brondsema JO11-2