Nieuws

Sponsorkliks!!
06-02-2019 00:00:00

 

 

Hoe werkt SponsorKliks?

F.C. Den Helder heeft een SponsorKlikslogo op haar website met een directe link naar onze SponsorKlikspagina.

                                     https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=5769

Als je vervolgens op de SponsorKlikspagina op een winkel klikt en een bestelling doet dan is F.C. Den Helder geregistreerd als begunstigde en ontvangt F.C. Den Helder geld.

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan F.C. Den Helder, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Boek een hotel bij Expedia of Booking.com of bestel online een pizza via Thuisbezorgd en F.C. Den Helder ontvangt geld in de clubkas.

Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com en Coolblue bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar F.C. Den Helder. En nogmaals, het kost jou niets extra! 

Wil je F.C. Den Helder ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van F.C. Den Helder. Voor jou een kleine moeite, voor F.C. Den Helder directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die F.C. Den Helder een warm hart toedragen. * In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag er GEEN commissie op Nederlandse boeken worden gegeven.
bezoek www.sponsorkliks.com

Hoofdsponsor

Sponsors

FC Den Helder 1

Pupil van de week