Nieuws

Voetbalplaatjesactie!!
06-02-2018 00:00:00

     

Unieke actie: F.C. Den Helder en Dekamarkt (diverse locaties Den Helder)

 

Dekamarkt gaat samen met F.C. Den Helder dit voorjaar groot uitpakken met een unieke voetbalplaatjesactie. In navolging van de landelijke  voetbalplaatjesactie waarbij de consument plaatjes van eredivisiespelers bij elkaar kan sparen, willen we in Den Helder een soortgelijke actie houden, maar dan met F.C. Den Helder.

 

Voor het realiseren van deze actie zijn uiteraard foto’s nodig van de individuele spelers en per team een groepsfoto. Voor het maken van de foto’s worden 2 zondagen en 2 zaterdagen ingepland: namelijk: zondag 11 februari, zaterdag 17,  zondag 18 februari en zaterdag 3 maart.

 

Omdat er zo’n 600 foto’s gemaakt moeten worden, wordt er een strakke planning gemaakt, waar we ons goed aan moeten houden, want het is een hele klus. Maar omdat het voor een uniek voetbalboek van onze eigen vereniging is, verwachten we van iedereen zijn/haar volle medewerking. 

 

Omdat we rekening moeten houden met de mening van al onze leden, maken we iedereen er al op attent dat het nodig is om toestemming te geven voor het maken en later het gebruiken van de foto voor het voetbalboek. Senioren dienen hiervoor zelf te tekenen en bij personen tot achttien jaar moeten de ouders dit doen. We hebben hiervoor een speciaal formulier gemaakt en dat kan via de begeleiders getekend worden, dit kan natuurlijk ook tijdens de fotodag(en).

 

Let wel: zonder handtekening komt u/uw kind niet op de foto en kan hij/zij, in verband met het portretrecht, niet meedoen aan deze bijzondere actie. 

 

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Bianca Eijgelsheim en  Richard van Steijn 

 

(Retrospect boekproducties; bianca@retrospectboekproducties.nl )

(Jeugdvoorzitter F.C. Den Helder; voorzitter.jeugd@fcdenhelder.nl )

Hoofdsponsor

Sponsors

FC Den Helder 1

Pupil van de week