Nieuws

Privee technisch adviseur en ‘train de trainer’ bij FC Den Helder
07-07-2017 00:00:00


Marius Privee wordt technisch adviseur en interne opleider bij FC Den Helder.


‘Het bestuur is verheugd over de samenwerking. De voornaamste taken van Privee zijn om de opleiding en de begeleiding van trainers (‘train de trainer’) voor zijn rekening te nemen en om vorm te geven aan de doorontwikkeling van de jeugdopleiding, zeg maar het technisch beleid 2.0.

Tevens wordt hij toegevoegd aan het technisch hart van de club, waar naast de hoofd- en assistent-trainer van het eerste elftal, de jeugd coördinatoren en vertegenwoordiging vanuit het bestuur (voorzitter en jeugdvoorzitter) deel van uitmaken.

 

Praktisch gezien worden het opleiden en begeleiden van trainers, het mede ontwikkelen van een integrale speelstijl en het adviseren op technisch vlak in brede zin, de voornaamste taken van Marius. Hoewel hij niet in loondienst komt van de club, kan zijn rol wel het beste met de rol van Hoofd Jeugd Opleiding (HJO) vergeleken worden.

 

Beleid

 

We denken na over de ontwikkelingen in het voetbal en zijn ervan overtuigd dat een club als FC Den Helder het beste gedijt bij het ontwikkelen van haar eigen talenten; spelers en speelsters, trainers, coaches, bestuursleden en scheidsrechters. Vandaar ook dat het beleid daar steeds meer op gericht gaat worden. Daarnaast bouwen we voort op onze recent vastgestelde kernwaarden: Passie, vernieuwing, persoonlijke ontwikkeling, samenwerken en kwaliteit. Tot slot gaan we graag de samenwerking met de andere (voetbal)verenigingen in de regio Den Helder aan en kijken we ook nadrukkelijk naar andere sporten en andersoortige trainingsvormen.  

Hoofdsponsor

Sponsors

FC Den Helder 1

Pupil van de week

Karsten Bakker JO11-4
Karsten Bakker JO11-4